Vicente Besuijen: "Wij willen met deze jongens geschiedenis schrijven"

Gisteren om 18:00  Tot tweemaal toe behoorde Vicente Besuijen tot de voorselectie van Jong Oranje. In beide gevallen viel hij op het laatste moment af. De Haagse aanhang is daar niet echt rouwig om, want dan komt de twintigjarige aanvaller van ADO Den Haag in ieder geval voor de financieel geplaagde ploeg uit in de Keuken Kampioen Divisie. meer »

Interview Julian Rijkhoff: "Tot interesse van Dortmund had ik ambitie om in eerste van Ajax te komen"

Gisteren om 14:00  Dinsdag speelt Ajax in de Champions League thuis tegen Borussia Dortmund. Eerder op de dag staat dezelfde confrontatie op het programma in de UEFA Youth League. Met Julian Rijkhoff in het shirt van de Duitse topclub. Waar de zestienjarige aanvaller jarenlang droomde van een toekomst in de Johan Cruijff ArenA, staat hij nu te trappelen om te vlammen voor Die Gelbe Wand. "Het zou heel tof zijn om samen te spelen met Erling Haaland en Donyell Malen." meer »

Interview Marcus Pedersen, Feyenoord-back: "Mijn vader wilde graag dat ik hem als ski�r zou opvolgen"

Gisteren om 12:00  Vader Rudolf stimuleerde hem om professioneel skiër te worden. Marcus Holmgren Pedersen (21) droomde als kind juist van een carrière als profvoetballer. Een droom die hij heeft waargemaakt. In het shirt van Feyenoord stoomt de Noorse international graag over de rechterflank mee naar voren. "Toen mijn moeder zag hoe goed alles hier geregeld is, kon ze weer rustig slapen." meer »

Patrik Schick neemt award voor Beste Doelpunt van EURO 2020 in ontvangst

Gisteren om 11:42  Op 15 oktober wordt de eerste NFT-trofee voor het beste doelpunt van de UEFA EURO 2020 uitgereikt. meer »

Interview Dani�l van Kaam: "Was het liefst met zes punten teruggekeerd bij FC Groningen"

Gisteren om 10:00  Met vier punten in zijn voetbaltas meldde Daniël van Kaam zich donderdag weer op de training van FC Groningen. Na twee duels met Jong Oranje gaat de blik van de 21-jarige middenvelder weer op de competitie. Zondag wacht daarin een uitbeurt bij Sparta Rotterdam. "Een directe concurrent, natuurlijk willen we winnen." meer »

De buitenlandse weekendwedstrijden die je absoluut niet mag missen

14 oktober 2021 15:30  Komend weekend staan er weer een aantal prachtige buitenlandse wedstrijden op het programma. We zetten de mooiste wedstrijden voor je op een rijtje. Naar welke wedstrijd kijk jij het meeste uit? meer »

Vier redenen om uit te kijken naar de Gelderse derby

14 oktober 2021 14:00  De Gelderse derby is terug in de Eredivisie! De promotie van NEC bezorgde de neutrale voetbalsupporter een extra derby om naar uit te kijken. Voor de laatste editie moeten we terug naar april 2017, voor de voetbalwereld is dat een eeuwigheid. Wij geven je vier redenen om op zondag 17 oktober om 14.30 uur de televisie aan te zetten en te gaan kijken naar NEC – Vitesse.   meer »

Interview Denis Mahmudov: ?iedereen is bij ons in het team gelijk?

14 oktober 2021 12:00  Na zijn buitenlandse avonturen in Bulgarije, Armenië, Italië en België is Denis Mahmudov (31) dit seizoen actief in de Tweede Divisie bij sv TEC. De aanvaller heeft een indrukwekkend rijtje met veertien clubs achter zijn naam staan, maar niet eerder speelde hij in Nederland voor een Tweede Divisieclub. “Ik was na mijn buitenlandse avonturen weer toe aan voetballen in Nederland.” meer »

Hoe vergaat het de onlangs vertrokken Ajacieden tot dusver?

13 oktober 2021 19:00  In de afgelopen transferperiode veranderden duizenden spelers van werkgever. Ook bij Ajax vonden mutaties plaats, zowel ingaand als uitgaand. Het nieuwe seizoen is inmiddels twee maanden onderweg. Hoog tijd om te kijken hoe de onlangs vertrokken Ajacieden het doen bij hun nieuwe club.   meer »

Einde interlandbreak: zo pakken Ajax, PSV en Feyenoord de draad weer op

13 oktober 2021 16:00  Na ruim een week maakt het interlandvoetbal weer plaats voor de reguliere competities. De Eredivisie begint alweer aan de achtste speelronde van het seizoen. Ook Ajax, PSV en Feyenoord komen het aankomende weekend in actie. Zo pakt de traditionele top drie de draad weer op.  meer »