Nieuws

Welkom op de website van VV Jubbega. Via de menubalk links bovenaan de pagina kunt op u op de andere pagina's komen.
Via de knop Info rechtsboven aan de pagina vindt u de snelkoppelingen naar onze social media, afgelastingen etc. U kunt de zichtbare functies wijzigen via de knop info balk wijzigen.

Contact beheer website/social-media :

Webshop v.v. Jubbega
Bestel nu de nieuwe clubkleding via de webshop van v.v. Jubbega.

La retour: bekijk hier de samenvatting van FC Barcelona - PSG (return kwartfinale Champions League)

Vandaag om 8:35  Weet jij het nog? De achtstefinale van de Champions League in 2017. FC Barcelona stond voor een haast onmogelijke opgaven nadat ze een paar weken daarvoor met 4-0 hadden verloren bij PSG. Minuut 90+5, Neymar met het lobje over de PSG verdediging waarna Sergio Roberto de bal achter doelman Kevin Trapp werkte. 6-1, La Remontada was compleet, legendarisch. Luis Enrique, destijds de trainer van FC Barcelona, wist gisteravond dat huzarenstukje op misschien iets minder spectaculaire wijze te herhalen. Ditmaal als trainer vanaf de andere bank. meer »

Voorbeschouwing FC Barcelona - PSG

Gisteren om 19:36  Over een paar uur staat alweer de kraker tussen FC Barcelona en Paris Saint Germain op het programma. Na een 2-3 overwinning in Parijs, is het aan Barça om in eigen huis de laatste stap naar de halve finale te zetten.  meer »