Sponsors

Nieuws

Rabo Clubsupport, stemmen kan weer!

4 oktober 19:15  Ook dit jaar doen wij weer mee aan Rabo Clubsupport. Stemmen is gratis, dus help VV Jubbega aan nieuwe veldverlichting op het hoofdveld. https://www.rabobank.nl/leden/clubsupportmeer »

Let op, wijzigingen wedstrijdprogramma!

1 oktober 14:30  Door de vele wijzigingen in het wekelijkse programma is het beste het actuele programma te bekijken op de website, deze is altijd (automatisch) bijgewerkt namelijk!meer »

Ledenvergadering, 7 oktober 2021

29 september 11:15  Op donderdag 7 oktober staat er een ledenvergadering gepland. meer »

Gezocht enthousiaste trainers/leiders voor jeugdteams!

26 augustus 10:30  Wij hebben een uitdaging en hopen dat jullie ons kunnen helpen. De eerste trainingen voor het nieuwe seizoen zitten er alweer op en vanaf 4 september beginnen de bekerwedstrijden en de competitie. We hebben echt nog een aantal jeugdleiders en jeugdtrainers nodig om op een goede, verantwoorde manier aan seizoen 2021-2022 te kunnen beginnen.meer »

UPDATE! Voorlopige indelingen jeugd VV Jubbega seizoen 2021 / 2022

19 augustus 12:30  UPDATE! PER 19 AUGUSTUS IS DE LIJST AANGEPAST! Na een zeer turbulent jaar zijn wij als TC-jeugd van VV Jubbega en alle trainers tot een voorlopige indeling gekomen. Het jeugdbeleid binnen VV Jubbega is erop gericht om alle spelers, standaardteams en overige teams, uitgaande van hun competenties, te stimuleren in hun ontwikkeling en daarmee op een hoger niveau te brengen. Belangrijke voorwaarde voor die ontwikkeling is dat voetballen met plezier en in een goede teamspirit gebeurt. Voetbal is immers meer dan alleen de sport: het is ook (karakter-) vormend door samen te beleven en met elkaar te winnen én te verliezen.meer »


Trainingstijden jeugd

19 augustus 12:15  Vanaf week 34 zal de jeugd weer trainen. meer »


A-selectie seizoen 2020- 2022

23 juli 17:15  Nieuw Klaas Boersma (k) (Sneek Wit Zwart) Patrick Schoonbergen (k) (Groen Geel) Raily Seraus (GRC) Danny Bult (GRC) Sonson Lyklama (Oranje Nassau Groningen) Thymo de Vries (Drachtster Boys) Sietse Yde Gielstra (eigen jeugd) Menno Buding (eigen jeugd) Jelle Holman (eigen jeugd) Jesper Bosma (eigen jeugd) Dennis de Haan Jacko de Jong Mark Teade Koopmans Yens Arndt Darryl de Vries Kevin vd Belt Daan Brander Siebrand Lootsma Brent Wijbenga Xander Houtkoop Jacco Kuiper Niels Talsma Robin v Noordenburg Vertrokken Kevin Bakels-PKC Roelof de Jong-Drachtster Boys Kai van Rijswijk-Blauw Wit 34 Fimme Marra-B selectie Sybren Bouma-B selectie Jordi Oosterbos-B selectie Siedrik de Vries-B selectie Staf Trainer Inne Schotanus Assistent trainer Rick Zwart Leider Willem de Vreeze Verzorgers Willem de Vreeze/Tiemen Koopmans


‘Nieuwe’ trainers en staf ûs Twadde

1 juli 11:00  ‘Nieuwe’ trainers en staf ûs Twadde Zoals bekend is de technische commissie van VV Jubbega met man en macht bezig geweest om de staf voor Jubbega 2 rond te krijgen. Ondanks dat dit een prachtige ploeg is om voor te staan bleek dit nogal een uitdaging, ondanks het hoge niveau wat er door het 2e gespeeld wordt. Ongetwijfeld heeft dit te maken met het feit dat veel clubs een ‘extra’ standaardploeg op de zaterdag inschrijven waardoor de vijver voor kwalitatief goede trainers aardig was leeggevist. Desondanks zijn we er toch in geslaagd voor komend seizoen de staf rond te krijgen. meer »


Rick Zwart assistent VV Jubbega

23 januari 17:30  Nadat in november bekend is gemaakt dat VV Jubbega en Inne Schotanus de samenwerking met nog een seizoen hebben verlengd, is er wederom nieuws te melden voor wat betreft de staf van ons 1e elftal. Doordat de huidige assistent-trainer, Allard van der Meer, stopt met zijn werkzaamheden in die rol werd de positie van assistent-trainer vacant. Na overleg tussen de staf, TC en het bestuur kwam de naam van Rick Zwart naar voren. Sinds het afgelopen jaar is de zoon van Rick speler van de JO11, Rick vervult hier, wanneer de huidige trainers niet beschikbaar zijn, een kleine rol als interim trainer. Na het opstellen van een profielschets is Rick door de TC benaderd met de vraag om assistent van ons 1e elftal te worden.meer »


Terugblik op 2020, een jaar van uitersten...

23 januari 15:15  Beste voetballers, vrijwilligers, supporters, sponsoren en alle andere aanverwanten van VV Jubbega. Het afgelopen jaar was voor ons, op zijn zachtst gezegd, een turbulent jaar. Niet alleen op het sportieve vlak, maar ook op het financiële en persoonlijke vlak was 2020 voor iedereen een uitdaging. Daarom zijn we als bestuur er trots op hoe alle betrokkenen zich zo hebben ingezet ondanks dat door Corona alles op voetbal gebied zo’n beetje stillag. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!