Rabo Clubsupport, stemmen kan weer!

4 oktober 19:15  Ook dit jaar doen wij weer mee aan Rabo Clubsupport. Stemmen is gratis, dus help VV Jubbega aan nieuwe veldverlichting op het hoofdveld. https://www.rabobank.nl/leden/clubsupportmeer »

Let op, wijzigingen wedstrijdprogramma!

1 oktober 14:30  Door de vele wijzigingen in het wekelijkse programma is het beste het actuele programma te bekijken op de website, deze is altijd (automatisch) bijgewerkt namelijk!meer »

Ledenvergadering, 7 oktober 2021

29 september 11:15  Op donderdag 7 oktober staat er een ledenvergadering gepland. meer »

Gezocht enthousiaste trainers/leiders voor jeugdteams!

26 augustus 10:30  Wij hebben een uitdaging en hopen dat jullie ons kunnen helpen. De eerste trainingen voor het nieuwe seizoen zitten er alweer op en vanaf 4 september beginnen de bekerwedstrijden en de competitie. We hebben echt nog een aantal jeugdleiders en jeugdtrainers nodig om op een goede, verantwoorde manier aan seizoen 2021-2022 te kunnen beginnen.meer »

UPDATE! Voorlopige indelingen jeugd VV Jubbega seizoen 2021 / 2022

19 augustus 12:30  UPDATE! PER 19 AUGUSTUS IS DE LIJST AANGEPAST! Na een zeer turbulent jaar zijn wij als TC-jeugd van VV Jubbega en alle trainers tot een voorlopige indeling gekomen. Het jeugdbeleid binnen VV Jubbega is erop gericht om alle spelers, standaardteams en overige teams, uitgaande van hun competenties, te stimuleren in hun ontwikkeling en daarmee op een hoger niveau te brengen. Belangrijke voorwaarde voor die ontwikkeling is dat voetballen met plezier en in een goede teamspirit gebeurt. Voetbal is immers meer dan alleen de sport: het is ook (karakter-) vormend door samen te beleven en met elkaar te winnen én te verliezen.meer »

Trainingstijden jeugd