Nieuws

Welkom op de website van VV Jubbega. Via de menubalk links bovenaan de pagina kunt op u op de andere pagina's komen.
Via de knop Info rechtsboven aan de pagina vindt u de snelkoppelingen naar onze social media, afgelastingen etc. U kunt de zichtbare functies wijzigen via de knop info balk wijzigen.

Contact beheer website/social-media :

Webshop v.v. Jubbega
Bestel nu de nieuwe clubkleding via de webshop van v.v. Jubbega.

VV Jubbega heeft nieuwe hoofdtrainer!

11 juni 21:15  In de afgelopen weken heeft onze Technische Commissie veel werk verzet, zijn er veel gesprekken gevoerd en heeft men uiteindelijk de gewenste hoofdtrainer gevonden. Wim de Ron zal komend seizoen de selectie als hoofdtrainer begeleiden. Vele jaren geleden heeft Wim al eens gesolliciteerd naar de functie van hoofdtrainer bij VV Jubbega en vanuit dat oogpunt is hij door de TC gevraagd of hij in gesprek wilde gaan om de plannen te bespreken. Zoals inmiddels bekend, wil VV Jubbega volgend seizoen met een selectie vol eigen spelers uit Jubbega starten in de 2e klasse zondag. Een aantal spelers die de afgelopen jaren waren gestopt of vertrokken, komen terug om de selectie op peil te krijgen en daarbij hoort natuurlijk ook een passende trainer en staf. Daarvoor is iemand nodig met ervaring. Niet alleen als trainer, maar ook in de voetbalwereld. Daarin is Wim de Ron natuurlijk een bekende naam. De ex-profvoetballer is jarenlang keeper geweest bij SC Cambuur, heeft de complete jeugdopleiding van PSV doorlopen en heeft daar ook zijn debuut gemaakt in de eredivisie. Met meer dan 250 profwedstrijden is hij dan ook een waardige opvolger van Joop Gall. Als trainer heeft Wim in de afgelopen twintig jaar een behoorlijke staat van dienst opgebouwd, met daarin zowel BVO’s als amateurclubs. Het bestuur en de Technische Commissie zijn dus erg tevreden met de aanstelling van Wim de Ron als hoofdtrainer van VV Jubbega en wensen zowel hem als de selectie veel succes toe. Uiteraard is de TC nog druk bezig met de invulling van de overige functies rondom de selectie.

Uitslag Bliksem⚡️loterij

8 juni 8:30  De uitslagen zijn bekend, van harte gefeliciteerd allemaal. A.s. maandagavond worden de prijzen bij u thuis bezorgd. meer »

UPDATE 5-6 ! Programma Klaske Holman Jeugdtoernooi, 15 juni 2024

1 juni 9:00  Het programma en het programmaboekje voor het jeugdtoernooi zijn gereed. Deze is verstuurd aan alle deelnemende verenigingen. U kunt hem uiteraard ook hier downloaden.meer »

Indeling jeugd seizoen 24/25

27 mei 12:45  Toelichting indeling jeugdteams seizoen 2024-2025meer »

Tank bij Tamoil en spaar voor vv Jubbega

8 mei 13:00  Tanken met korting en automatisch de club sponsoren. Doen jullie ook mee? Klik op onderstaand bestand voor meer info.meer »

Kantine indeling vrijwilligers v.a. 8 april

16 januari 20:45  Graag ook delen binnen de app groepen van de teams zodat een ieder op de hoogte is. Deel 1: 8.00 tot 12.30 uur Deel 2: 12.30 uur tot 18.00 uur Mocht je niet kunnen dan dien jezelf, binnen het aangewezen team, voor vervanging te zorgen. Let wel, dit is een voorlopige indeling zodat een ieder tijdig op de hoogte is van de dag waarop de kantinedienst gedraaid moet worden. Wijzigingen in programma’s etc. voorbehouden. Een ieder alvast bedankt voor zijn of haar inzet, zonder vrijwilligers geen lekker bakje koffie ☕️ of vers getapt biertje 🍺meer »

Bericht van het bestuur

22 mei 15:00  Bericht van het bestuur. Door de afgelopen hectische maanden en een nieuw bestuur halverwege het seizoen is een vrijwilligersavond er nog niet van gekomen. Om het nieuwe seizoen goed af te trappen zal in september/oktober de vrijwilligersavond worden gepland. De exacte datum en uitnodiging volgt nog!

VV Jubbega definitief uit competitie

16 mei 17:45  De afgelopen weken is VV Jubbega veel in het nieuws gekomen, dit naar aanleiding van het terugtrekken van ons 1e elftal uit de lopende competitie. In het laatste persbericht, voorafgaand aan de ledenvergadering van 25 april, is daarop uitleg gedaan over waarom de terugtrekking tot stand is gekomen. Dat er vervolgens veel (juridische) weerstand was heeft ervoor gezorgd dat de KNVB de beslissing had ingetrokken en Jubbega opnieuw in de competitie had gezet. Zoals op de ledenvergadering ook is gemeld heeft Jubbega, op advies, de wedstrijden afgezegd om alsnog uit de competitie te kunnen worden gehaald door dezelfde KNVB. Dit omdat er protest was aangetekend door teams uit de competitie. Afgelopen week is de terugtrekking daardoor alsnog definitief geworden waardoor Jubbega als 1e degradant in de 1e klasse zal eindigen en daardoor volgend seizoen in de 2e klasse zondag zal uitkomen. meer »

€ 6339,50 opgehaald met de sponsorloop

15 mei 20:15  Wat een fantastische middag en wat een geweldig bedrag is er bij elkaar gelopen door de jeugd. Ook dank aan alle sponsoren!! 💪🏻⚽️meer »