8 juli - SC Heerenveen - Blau-Weiß Lohne - Jubbega

22 juni 13:00  Op 8 juli zal SC Heerenveen op sportpark 't Heidefjild een oefenwedstrijd spelen tegen het Duitse Blau-Weiß Lohne ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De aanvangstijd voor de wedstrijd is 19:00 uur, maar in de (na)middag zal er voor alle jeugd tot en met 14 jaar al een clinic zijn o.l.v. SC Heerenveen! Rondom de wedstrijd zijn er ook tal van activiteiten voor jeugd, leden, vrijwilligers, sponsoren en alle andere belangstellenden. Informatie rondom deze wedstrijd volgt na het toernooiweekend, maar de datum alvast reserveren is altijd handig!

Jeugdtoernooi 25 juni 2022

19 juni 12:00  Na 2 jaar afwezigheid zal op 25 juni 2022 de 22e editie van ons jeugdtoernooi plaatsvinden! meer »

Indelingen senioren seizoen 2022/23

17 juni 11:30  De afgelopen weken is de TC druk geweest met alle indelingen voor de senioren. Door de komst van onze onder 23 en het stoppen van een aantal spelers is en blijft dit altijd een uitdaging. In bijgesloten PDF bestand is de indeling te vinden zoals deze is gemaakt.meer »

Uitslag Bliksemloterij

12 juni 9:45  Afgelopen vrijdag was er weer de bliksemloterij, met hulp van velen werd het een prachtige avond! Hierbij de uitslag:meer »

VTT Toernooi, 19 juni, Sportpark 't Heidefjild

10 juni 11:00  Naast alle promotie en toernooidrukte hebben we op zondag 19 juni ook het NK JO13 op 't Heidefjild! Met deelnemers uit heel Nederland welke speciaal hiervoor afreizen naar Friesland! Georganiseerd door het VTT en op ons prachtige complex en dankzij de Scheidsrechtersvereniging Noord- en West-Friesland voorzien van scheidsrechters!meer »

VV Jubbega O23

29 april 9:15  Geachte (jeugd)leden die in aanmerking komen voor Jubbega onder 23. Technische commissie en bestuur zijn al een poos in overleg om te kijken of er een onder de 23 kan worden gerealiseerd. Doel hiervan is om de aansluiting van de jeugdspelers richting senioren beter te laten verlopen. Daarnaast komen ze met leeftijdgenoten te spelen. meer »

Bericht van het bestuur

20 maart 15:00  Beste leden, supporters, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen, Afgelopen zaterdag, 19 maart, is ons medebestuurslid Klaske Holman plotseling overleden. Daardoor zijn de wedstrijden van 20 maart allen afgelast. De komende week zullen we namens VV Jubbega een herdenking organiseren in de kantine. Dit zal zijn op dinsdagavond vanaf 19.30 uur. Verdere informatie omtrent het voetbalgebeuren zullen we delen met de betrokkenen. Wij wensen de familie heel veel sterkte toe om deze enorme klap te verwerken.

Vacature Hoofd Jeugdopleiding

9 maart 9:15  VV Jubbega is voor de komende jaren op zoek naar een HOOFD JEUGDOPLEIDING (BOVENBOUW) VV Jubbega is een club in beweging, ons 1e elftal is de afgelopen jaren uitgegroeid van een 4e klasser tot een stabiele 1e klasser. Daarnaast acteert ons 2e elftal op een hoog niveau en ook bij onze jeugd hebben we grote stappen gemaakt in de afgelopen jaren. Uiteraard willen we dit minimaal graag zo houden en omdat onze jeugd de toekomst heeft, zijn we dan ook op zoek naar iemand die onze jeugd, jeugdtrainers en club naar een nog hoger niveau kan brengen zodat de jeugd in de toekomst makkelijker de stap kan maken naar onze senioren. meer »

Scheidsrechterscursus!

22 februari 11:30  Zoals bekend is het lastig om altijd alle wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter. Zonder scheidsrechter geen voetbal, dus het is wel heel belangrijk dat we er voldoende hebben! Daarom heeft de Scheidrechtersvereniging Drachten (COVS) een plan gemaakt om hun leden, waar wij er één van zijn, te ondersteunen.meer »