Sponsors

Nieuws

VTT Jeugdvoetbal NK JO13 Elite

17 juni 13:00  Komend weekend is het NK JO13 op Sportpark 't Heidefjild. Het toernooi heeft landelijke deelnemers van hoog niveau. Onze eigen JO13 mag dankzij een Wildcard ook meedoen aan het toernooi. De leiding van de wedstrijden is in handen van een aantal eigen scheidsrechters, aangevuld met scheidsrechters uit de KNVB opleiding. Gezien de voorspellingen en het deelnemersveld beloofd dit een prachtig toernooi te worden. Helaas zijn wij nog wel gebonden aan de huidige regelgeving en is publiek niet welkom. Hopelijk kan dit wel snel weer hervat worden.meer »

Fifa-Skills testcenter dag VV Jubbega, 3 juli 2021

15 juni 12:45  JEUGDLEDEN, WE HEBBEN WAT LEUKS VOOR JULLIE!!! Test en meet je skills op de VEENS Testcenter-dag op zaterdag 3 juli op jullie eigen sportpark 't Heidefjild. ⭐⭐⭐⭐ ☆ Veens Voetbal Academie organiseert in samenwerking met VV Jubbega een VEENS (FIFA-SKILLS) Testcenter-dag voor de jeudgleden van vv Jubbega.meer »

Voorlopige indelingen jeugd VV Jubbega seizoen 2021 / 2022

30 mei 14:30  Na een zeer turbulent jaar zijn wij als TC-jeugd van VV Jubbega en alle trainers tot een voorlopige indeling gekomen. Het jeugdbeleid binnen VV Jubbega is erop gericht om alle spelers, standaardteams en overige teams, uitgaande van hun competenties, te stimuleren in hun ontwikkeling en daarmee op een hoger niveau te brengen. Belangrijke voorwaarde voor die ontwikkeling is dat voetballen met plezier en in een goede teamspirit gebeurt. Voetbal is immers meer dan alleen de sport: het is ook (karakter-) vormend door samen te beleven en met elkaar te winnen én te verliezen.meer »

Vacature trainer B-selectie VV Jubbega

5 juni 13:15  Voor het seizoen 2021-2022 is VV Jubbega op zoek naar een nieuwe trainer voor de B-selectie. De B-selectie komt uit in de reserve eerste klasse zondag en is een mix van ervaren en jonge spelers vanuit de vereniging. meer »


VERZORGER(STER) GEZOCHT

5 juni 12:45  Voetbalvereniging Jubbega zoekt een verzorger(ster) voor de eerste selectie, uitkomend in de 1e klasse Zondag. Je wordt als verzorger(ster) onderdeel van de staf. Wij vragen – Affiniteit in het behandelen van sporters. – Ervaring in de sportverzorging, d.w.z. sportmassage en tapen. – Flexibele, enthousiaste en vooral sportieve houding. – Op vrijdagavond aanwezig tijdens de training en op de wedstrijddag (zondag). Taken – Begeleiden van spelers op het gebied van blessurepreventie en gezondheid. – (Preventief) behandelen van blessures van spelers. – Mede adviseren aan trainersstaf m.b.t. inzetbaarheid spelers. – Overleggen met trainersstaf over invulling van bovengenoemde activiteiten. – In samenwerking en overleg het beheren en bestellen van verzorgings- en EHBO materialen. Functie eisen – Opleiding als verzorger/sportmasseur of bereid deze te volgen – In het bezit van reanimatie. – Goede communicatieve vaardigheden en goed in teamverband kunnen werken. Wij zoeken Een verzorger(ster) die affiniteit heeft met voetbal, een enthousiaste instelling heeft en flexibel inzetbaar is. Daarnaast vinden wij goede communicatieve vaardigheden en integriteit rand voorwaardijk voor deze rol. De VV Jubbega bestaat al meer dan 75 jaar en is een vereniging met een rijke historie. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.vvjubbega.nl Voor verdere informatie over de functie kunt u contact opnemen met Willem de Vreeze, TC- senioren VV Jubbega, tel.nr. 06-24478545. Sollicitaties met C.V. kunnen tot uiterlijk 27 juni a.s.verstuurd worden naar: info@vvjubbega.nl, t.a.v. TC Senioren


Rick Zwart assistent VV Jubbega

23 januari 17:30  Nadat in november bekend is gemaakt dat VV Jubbega en Inne Schotanus de samenwerking met nog een seizoen hebben verlengd, is er wederom nieuws te melden voor wat betreft de staf van ons 1e elftal. Doordat de huidige assistent-trainer, Allard van der Meer, stopt met zijn werkzaamheden in die rol werd de positie van assistent-trainer vacant. Na overleg tussen de staf, TC en het bestuur kwam de naam van Rick Zwart naar voren. Sinds het afgelopen jaar is de zoon van Rick speler van de JO11, Rick vervult hier, wanneer de huidige trainers niet beschikbaar zijn, een kleine rol als interim trainer. Na het opstellen van een profielschets is Rick door de TC benaderd met de vraag om assistent van ons 1e elftal te worden.meer »


Terugblik op 2020, een jaar van uitersten...

23 januari 15:15  Beste voetballers, vrijwilligers, supporters, sponsoren en alle andere aanverwanten van VV Jubbega. Het afgelopen jaar was voor ons, op zijn zachtst gezegd, een turbulent jaar. Niet alleen op het sportieve vlak, maar ook op het financiële en persoonlijke vlak was 2020 voor iedereen een uitdaging. Daarom zijn we als bestuur er trots op hoe alle betrokkenen zich zo hebben ingezet ondanks dat door Corona alles op voetbal gebied zo’n beetje stillag. meer »


Inne Schotanus en VV Jubbega verlengen samenwerking

30 november 8:00  Terwijl het voetbalseizoen op dit moment nog voor een onbekende tijd stilstaat en Jubbega een prachtige start heeft gemaakt in de Eerste Klasse hebben de Technische Commissie en het bestuur niet stilgezeten. Ondanks dat er in het afgelopen kalenderjaar maar weinig is gespeeld, zijn we van mening dat de samenwerking tussen Inne Schotanus en VV Jubbega nog steeds een positieve uitwerking heeft op de club en de spelers. Daarom is overeengekomen dat ook in het seizoen 2021-2022 Inne de hoofdtrainer zal zijn van VV Jubbega. Daarmee kan de ingezette lijn van de afgelopen jaren worden doorgezet.meer »


Sponsornieuws

19 november 13:00  Ondanks dat het voetbal bijna stil ligt, hebben we de afgelopen periode weer nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. Bedankt voor jullie steun en tot snel op 't Heidefjild: Douwsma Makelaardij NESTR Smart Finance Notaris Slagman Enigma Pro B.V. CijferMeester Gorredijk GH verzekeringen & hypotheken Home43 Agriservice AvD Zorg Dhr. Reint-Jan Auwema Germabouw Promotex B.V. Handelsonderneming Eize Linstra Kupla B.V. De heer P. Pranger Studio Zwarte Mustang


VV Jubbega Rad van Fortuin

4 oktober 18:15  Zaterdag 17 oktober om 20:00uur spelen we Het Rad van Fortuin van vv Jubbega. Met een gloednieuw rad draaien we voor hele mooie prijzen! Doe jij ook mee? Koop nu je lootjes bij Klaske Holman! OP=OP, want er zijn maar 1000 lootjes te bestellen. Bestel ze nu via info@vvjubbega.nl of een appje/belletje naar 06-52 24 54 67. Graag onder vermelding van naam en adresgegevens. Hoe werkt het? Kidsronde (aparte ronde en aparte lootjes) We spelen eerst een kids-ronde voor leuke kinderprijzen. Daarvoor gebruiken we het rad met nummers. 1 lootje kost 1 euro. Hoe meer lootjes je koopt, hoe meer kans op prijs! We draaien 10 keer aan het rad!! Grote ronde 1 lootje kost 2,50 euro. We spelen met een rad met kleuren en een rad met nummers. Er staan 100 nummers op het ene rad en 10 kleuren op het andere rad. Dat betekent dat we maar 1000 lootjes kunnen verkopen. Dus wees er snel bij! Je hebt prijs als je nummer en de kleur van je lootje gedraaid worden. Spannend dus! Betaling via een betaalverzoek of, indien gewenst, contant. Het Rad van Fortuin speel je lekker weer op de bank. Je krijgt een link om via internet het allemaal te kunnen volgen. Met twee leuke presentatoren en een geweldige gastheer. Volg onze social media voor meer informatie en de prijzen die je kunt winnen. Hopelijk tot bij het Rad van Fortuin van vv Jubbega!!!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!