Zaterdag 2 maart SV Marum 1 - vv Jubbega 1

26 februari 12:45  Zaterdag 2 maart speelt Jubbega de uitwedstrijd tegen SV Marum. Aftrap is om 15:00 uur.meer »

Kantine indeling v.a. 20 januari 2024

16 januari 20:45  Graag ook delen binnen de app groepen van de teams zodat een ieder op de hoogte is. Deel 1: 8.00 tot 12.30 uur Deel 2: 12.30 uur tot 18.00 uur Mocht je niet kunnen dan dien jezelf, binnen het aangewezen team, voor vervanging te zorgen. Let wel, dit is een voorlopige indeling zodat een ieder tijdig op de hoogte is van de dag waarop de kantinedienst gedraaid moet worden. Wijzigingen in programma’s etc. voorbehouden. Een ieder alvast bedankt voor zijn of haar inzet, zonder vrijwilligers geen lekker bakje koffie ☕️ of vers getapt biertje 🍺meer »

Zéér geslaagde pubquiz

25 februari 10:15  De winnaars zijn bekend. Met de eeuwige roem voor seizoen 23/24. Team 35+ oud. Op de 2e plek: team 35+ jong Op de 3e plek: Team Hopeloos (Lucas Oosterbos). We bedanken onze razende reporter Jeroen en alle bezoekers voor deze geslaagde avond. Supportersvereniging v.v. Jubbegameer »

Oefenwedstrijd sc Joure 1 - vv Jubbega 1

24 februari 10:30  Vanmiddag aanvang 13.45 uur Sportpark de Hege Simmerdykmeer »

Team van de week JO13

15 februari 8:00   Een groep enthousiaste jongens! Dit jaar begonnen een aantal spelers voor het eerst op het grote veld. Zij hebben zich heel snel aangepast, waardoor je daar al niks meer van merkt. Een leuk hecht team met een hele leuke selectie! De trainers en leider krijgen er positieve energie van! Afgelopen zaterdag speelde JO13 tegen Oosterwolde.Een spannende wedstrijd.Beide teams leverde een goede strijd! Eindstand 3-3 Mooi in beeld gebracht door#fotografiemetIlonka Dankjewelmeer »

Zaterdag 10 februari v.v. Jubbega 1 - Flevo Boys 1

8 februari 11:45  Aanvang 18.00 uur sportpark ‘t Heidefjild. Met team van de week, de toppers van JO12. Weten we oud-keeper Klaas Boersma, tegenwoordig onder de lat bij Flevo Boys te passeren zaterdag? meer »

Voorlopige indeling jeugdteams van de week

6 februari 10:15  Bijgaand het voorlopige overzicht van team van de week. De jeugdteams mogen die week oplopen met het eerste elftal. De genoemde tijd is het begin van de wedstrijd. Teams ontvangen t.z.t. via het jeugdbestuur/leiders aanvullende info. meer »

Ook naar de wedstrijd SC Heerenveen - GO Ahead eagles?

5 februari 21:45  SC Heerenveen heeft weer een leuke actie voor vv Jubbega! Via de volgende link kunnen er kaartjes gekocht worden voor 10 euro waarvan er 2 euro weer teruggestort wordt aan vv Jubbega! LET OP: na het openen van de link eerst het bestel proces afronden en pas daarna het formulier invullen met ordernummer, aantal kaarten en naam van de vereniging.meer »

Nieuws van het jeugdbestuur

5 februari 8:30  Vorige week hebben we een zeer geslaagde interactieve jeugdtrainersbijeenkomst gehad. Onder begeleiding van Sybren Bouma en Klaas de Jong is er een sessie geweest om trainers handvaten te geven hoe een training op te bouwen, aanspreken, motiveren of uitdagen van spelers. Dit is weer een stap in de goede richting om de jeugd weer op de kaart te zetten en plezier, passie en prestatie verder te verhogen van zowel trainers als jeugdspelers. Daarnaast hebben wij al onze trainers/leiders van de bovenbouw teams (JO-13 t/m MO-17) voorzien van tactiekborden met magneten. Of het geluk is of niet. Al onze bovenbouw teams hebben zaterdag gewonnen! (alleen MO-17 gelijk). Wij vanuit jeugdbestuur zijn dan ook zeer verheugd dat we deze hulpmiddelen kunnen verschaffen aan de leiders/trainers om de jeugd extra stimulans te kunnen geven in de spelvreugde, inzet en tactisch inzicht. meer »

KHC 1 - v.v. Jubbega 1 aftrap om 14.45 uur. Uitslag 0-1 💪🏻🔴⚪️