‘Nieuwe’ trainers en staf ûs Twadde - Jubbega

Sponsors

‘Nieuwe’ trainers en staf ûs Twadde

1 juli 2021 11:00


‘Nieuwe’ trainers en staf ûs Twadde

Zoals bekend is de technische commissie van VV Jubbega met man en macht bezig geweest om de staf voor Jubbega 2 rond te krijgen. Ondanks dat dit een prachtige ploeg is om voor te staan bleek dit nogal een uitdaging, ondanks het hoge niveau wat er door het 2e gespeeld wordt. Ongetwijfeld heeft dit te maken met het feit dat veel clubs een ‘extra’ standaardploeg op de zaterdag inschrijven waardoor de vijver voor kwalitatief goede trainers aardig was leeggevist. Desondanks zijn we er toch in geslaagd voor komend seizoen de staf rond te krijgen.

Doordat er van buitenaf geen trainers gevonden werden hebben we in eigen gelederen gekeken naar de mogelijkheden en hierbij zijn Aaron Kors en Oene de Haan gevraagd of ze het trainen en coachen voor hun rekening willen nemen. Doordat ze zelf voetballend actief zijn hebben ze dit eerst ook voorgelegd aan de spelers, zodat er geen problemen kunnen ontstaan door het feit dat we te maken hebben meteen  speler/coach functie.  

Afgelopen weekend zijn al deze punten afgestemd met spelers en TC. Blij zijn we dan ook om te melden dat alles in kannen en kruiken is en Aaron Kors en Oene de Haan komend seizoen de functie van trainer/coach voor zich willen nemen. Daarop aansluitend is ook de functie van leider ingevuld, dit was, helaas door een blessure, al door Jasper Bron op zich genomen.  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!