Vele handen handen maken licht werk

5 februari 2020 21:30

Wat kunnen wij als vereniging maar trots zijn op onze vrijwilligers die onze club een warm hart toedragen.

Zo wordt de kantine de komende periode gerestyled.

Daarnaast wordt er dag en nacht gewerkt om het hoofdveld klaar te krijgen voor komende zondag. Nu zijn we altijd nog wel afhankelijk van de weersvoorspellingen.

Maar hulde aan de vrijwilligers die de afgelopen dagen dit allemaal maar weer moeiteloos en belangeloos voor elkaar krijgen.

“Fan bugjen frjemd “ 💪💪💪💪

Echter voor in de toekomst zijn we nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor allerlei hand en spandiensten op en rondom de club, denkend aan: wedstrijden fluiten, schoonmaken boxen, meehelpen bliksemloterij, bloemenactie of opbouwen/afbreken materialen rondom jubileumweekend of voetbaltoernooien in juni.
Bedenk wel dat vele handen veel werk kunnen verzetten en de tijdsinspanning minimaal is.