Kantinediensten VV Jubbega

12 juli 2023 9:30

Vanaf komend seizoen zullen de kantinediensten van VV Jubbega door de teams worden ingevuld, zoals bij zoveel sportverenigingen het geval is.

Gelukkig zijn er 2 coördinatoren gevonden welke dit begeleiden. De invulling van de kantinediensten zal volgens een schema gebeuren.

Zaterdagen tijdens jeugdwedstrijden:
Ochtenden van 08:00 uur – 12:30 uur
Middagen van 12:30 uur – 18:00 uur (of tot 17:00 als het 1e thuis speelt)

• Tijdens de jeugdwedstrijden zal iedere zaterdag één team ingedeeld worden die, de hele dag verantwoordelijk is voor de kantine en de daarbij behorende schoonmaakactiviteiten*.

Zondagen:
Eén team zal de kantinediensten invullen. Dit team is de hele dag verantwoordelijk voor de kantine en de daarbij behorende schoonmaakactiviteiten*.

*Bij wedstrijden van het eerste elftal hoeven deze ingedeelde teams niet de kantine te beheren.

Sluitingstijden
Maximaal 2,5u na afloop van de wedstrijd.