UPDATE! Geen trainingen en wedstrijden jeugd t/m 28 november!

17 november 2021 14:00

Helaas zien we dat er in het dorp en omgeving de besmettingen oplopen en dat scholen besluiten dicht te gaan.

Omdat wij geen risico’s willen nemen en de besmetting niet via de vereniging verder willen laten verspreiden, graag onderstaande regels goed lezen:

- deze week wordt er niet getraind en worden er ook geen wedstrijden gespeeld
- houd de gezondheid van jezelf en die van jullie kinderen extra goed in de gaten, dit omdat je nog ziek kunt worden tot en met 10 dagen na het laatste contact met een besmet persoon
- na het weekend informeren we omtrent het vervolg

- Corona klachten waar je op moet letten zijn: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping), kortademigheid/benauwdheid, verhoging of koorts.

Bij twijfel of bij andere klachten neem telefonisch contact op met de lokale GGD. De GGD bespreekt met jullie of het verstandig is om te laten testen.

!! Bij klachten laat je testen en ga in thuis quarantaine!!

Voor overige informatie of vragen:

We vinden het heel vervelend, maar gezondheid gaat voor alles.

Blijf je gezonde verstand gebruiken en wees alert op klachten!!

Bestuur VV Jubbega