Gezocht enthousiaste trainers/leiders voor jeugdteams!

26 augustus 2021 10:30

Wij hebben een uitdaging en hopen dat jullie ons kunnen helpen.

De eerste trainingen voor het nieuwe seizoen zitten er alweer op en vanaf 4 september beginnen de bekerwedstrijden en de competitie.

We hebben echt nog een aantal jeugdleiders en jeugdtrainers nodig om op een goede, verantwoorde manier aan seizoen 2021-2022 te kunnen beginnen.

Voor de volgende teams zijn wij nog op zoek naar:

JO19-1

Trainer en leider(s)

JO17-1

JO15-2

MO15-1

Trainer voor 1x in de week

JO13-2

JO9-1

Trainer voor 1x in de week

De leiders van een voetbalteam zijn een belangrijke schakel tussen het team en de vereniging.

In de praktijk is het handig om het leiderschap minimaal met zijn tweeën uit te voeren, waarbij bijvoorbeeld de volgende verdeling gemaakt kan worden.

1. De leider die de randzaken voor het team regelt en zorgt voor de communicatie
  2. De leider/trainer op het veld die de teamleden begeleid en zich met de wedstrijd bezig houdt inclusief de opstelling en wissels

Zonder een leider kan een team niet de competitie ingaan en zijn wij genoodzaakt de teams uit de KNVB-competitie te halen.

De kinderen verdienen goede trainingen, betrouwbare begeleiding om op een goede en sportieve manier te kunnen voetballen.

Hopelijk kunnen we voor 4 september nog enkele leiders en trainers toevoegen, zodat alle teams van V.V. Jubbega wedstrijden kunnen gaan voetballen!