Fifa-Skills testcenter dag VV Jubbega, 3 juli 2021

15 juni 2021 12:45

JEUGDLEDEN, WE HEBBEN WAT LEUKS VOOR JULLIE!!!

Test en meet je skills op de VEENS Testcenter-dag op zaterdag 3 juli op jullie eigen sportpark 't Heidefjild.

⭐⭐⭐⭐ ☆

Veens Voetbal Academie organiseert in samenwerking met VV Jubbega een VEENS (FIFA-SKILLS) Testcenter-dag voor de jeudgleden van vv Jubbega.

Creëer je eigen persoonlijke spelersprofiel net als in FIFA! De hele dag staat in het teken van wedstrijden spelen, (voetbal) testen afleggen en hoge scores halen! Aan het einde van de dag ontvang je jouw eigen unieke FIFA-scorekaart met daarop jouw naam, positie en behaalde scores! Dit is dé manier om jouw voetbalkwaliteiten op de proef te stellen en te vergelijken met je vrienden/teamgenoten.

Na een gezamenlijke warming-up beginnen we met het testen van je skills. We meten je snelheid, uithoudingsvermogen en kracht maar ook je schietnauwkeurigheid, tackle-vaardigheden, je tactische handelingssnelheid, balcontrole (met het voetbalkanon/ ball launcher) en nog meer! Daarnaast speel je ook nog een groot EK (toernooi) waar trainers staan om je skills te beoordelen voor bonuspunten en een selectie voor regioteam Veens maar vooral om een mooie medaille te winnen. Tussendoor verzorgt de (jeugd)activiteiten commissie van VV Jubbega een lunch, zodat jullie weer helemaal opgeladen zijn.

Voor wie: vv Jubbega spelers van 6 t/m 14 jaar
Datum: Zaterdag 3 juli 2021
Tijd: 09:30 uur t/m 15:30 uur (onder voorbehoud van aantal deelnemers)
Locatie: Sportpark ’t Heidefjild

Kosten voor deze dag: € 10,00 per persoon (vv Jubbega betaald het restant van het bedrag voor jullie!!) Dit is inclusief lunch, persoonlijke (FIFA) scorekaart (32cm) en de kans om geselecteerd te worden voor het regioteam van Veens Voetbal Academie die het op gaat nemen tegen andere voetbalscholen.

Let op; vol = vol (maximaal 80 deelnemers), opgave t/m woensdag 30 juni

Aanmelden via: https://www.veensvoetbalacademie.nl/product/veens-fifaskills-testcenter-dag/
Zorg dat je erbij bent en geef je direct op. Na betaling is de inschrijving officieel.

*Een paar dagen voor aanvang van deze prachtige voetbaldag ontvangen alle deelnemers een mail met de laatste details en definitieve tijden. Mocht je verder nog vragen/opmerkingen hebben dan kun je dat aangeven tijdens het aanmeldproces maar natuurlijk kun je ook heel makkelijk een whatsappje sturen via de website van Veens Voetbal Academie.

Meer zien van Veens Voetbal Academie of van de vorige editie van de Testcenter-dag in Kollum of bij de Feanstars? Volg en check dan de instagrampagina: https://www.instagram.com/veensvoetbalacademie/?hl=nl

Wij, vv Jubbega en VEENS VOETBAL ACADEMIE, hopen jullie te zien op zaterdag 3 juli 2021!

fifacard.png

balshooter.png