Vacature trainer B-selectie VV Jubbega

5 juni 2021 13:15

Voor het seizoen 2021-2022 is VV Jubbega op zoek naar een nieuwe trainer voor de
B-selectie. De B-selectie komt uit in de reserve eerste klasse zondag en is een mix van ervaren en jonge spelers vanuit de vereniging.

De selectie traint op dinsdagen en vrijdagen tegelijk met de A-selectie welke uitkomt in de 1e klasse zondag. Voor deze taak zoeken wij een trainer die het niveau kan behouden met een team in een wisselende  samenstelling. Waar, in samenwerking met de staf van de A-selectie/ en de TC jeugd en senioren, talenten zich kunnen ontwikkelen en ervaren spelers kunnen worden uitgedaagd.

Samengevat zoeken wij:
- Een trainer die twee keer in de week traint.
- Op de zondagen de coaching op zich neemt.
- Die zowel individuele spelers als het team kan laten ontwikkelen.
- Een trainer die zich kan identificeren met zowel het groeps- als het verenigingsbelang.

De VV Jubbega bestaat al meer dan 75 jaar en is een vereniging met een rijke historie. Voor meer informatie verwijzen wij U naar onze website: www.vvjubbega.nl

Voor verdere informatie over de functie kunt U contact opnemen met Allard van der Meer, TC- senioren vv Jubbega tel nr. 06-29477780.

Sollicitaties met C.V. kunnen tot uiterlijk 27 juni a.s.verstuurd worden naar:
info@vvjubbega.nl,  t.a.v. TC Senioren