Rick Zwart assistent VV Jubbega - Jubbega

Sponsors

Rick Zwart assistent VV Jubbega

23 januari 2021 17:30


Nadat in november bekend is gemaakt dat VV Jubbega en Inne Schotanus de samenwerking met nog een seizoen hebben verlengd, is er wederom nieuws te melden voor wat betreft de staf van ons 1e elftal.

Doordat de huidige assistent-trainer, Allard van der Meer, stopt met zijn werkzaamheden in die rol werd de positie van assistent-trainer vacant. Na overleg tussen de staf, TC en het bestuur kwam de naam van Rick Zwart naar voren. Sinds het afgelopen jaar is de zoon van Rick speler van de JO11, Rick vervult hier, wanneer de huidige trainers niet beschikbaar zijn, een kleine rol als interim trainer. Na het opstellen van een profielschets is Rick door de TC benaderd met de vraag om assistent van ons 1e elftal te worden.

 
Rick is voor de meeste mensen geen onbekende, aangezien hij jarenlang voor S.V. THOR heeft gespeeld. Velen hebben hem als tegenstander van Jubbega duels uit zien vechten met onze verdedigers in de onderlinge wedstrijden met S.V. THOR. Na zijn actieve voetbalcarrière is Rick hoofdtrainer van S.V. THOR geworden waarna meteen het kampioenschap volgde en promotie naar de 3e klasse gerealiseerd werd. I.v.m. zijn nieuwe baan heeft hij prioriteiten moeten stellen en mede daardoor na drie seizoenen besloten om zijn actieve trainerscarrière tijdelijk in de ijskast te zetten.

Rick ziet kans om zich in samenwerking met een ervaren trainer bij een club die op een hoger niveau actief is verder te ontwikkelen als trainer. Met de overtuiging dat deze facetten samenkomen bij VV Jubbega kijkt hij met vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen.

De TC, staf en bestuur zien in Rick een sterke aanvulling voor de selectie en zijn erg blij dat de samenwerking een feit is en hopen uiteraard dat we elkaar zo snel mogelijk weer mogen treffen op 't Heidefjild.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!