Corona update - Jubbega

Sponsors

Corona update

29 september 2020 15:15


Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen informeren we onze leden, ouders en andere betrokkenen middels onderstaande.

29 september 2020

 

Beste leden, ouders van leden en andere betrokkenen bij V.V. Jubbega,

 

Het kabinet heeft maandagavond nieuwe ingrijpende maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen treffen de samenleving en ook het amateurvoetbal hard. De komende drie weken mag bij geen enkel (sport)evenement nog publiek aanwezig zijn en zijn de kantines dicht.

 

Vanaf vanavond, dinsdag 29 september, 18.00 uur gaan de nieuwe aangekondigde overheidsmaatregelen in. Voor de komende 3 weken, tot en met dinsdag 20 oktober, gelden de aanvullende of vervangende maatregelen voor V.V. Jubbega.

 

Kantine

De kantine is dicht! Op trainings- en wedstrijddagen kan er voor, tijdens en na trainingen of wedstrijden geen drank of voedsel gekocht of genuttigd worden. Ga hier ook geen alternatieven voor bedenken; breng de club a.u.b niet in verlegenheid en/of gevaar en vertrek na de wedstrijd en het eventuele douchen gewoon naar huis.

 

Kleedkamers

De kleedkamers kunnen vooralsnog gebruikt blijven worden voor het omkleden en douchen, mits de afstandsregels in acht worden genomen. Nazitten in de kleedkamers kan niet.

Op wedstrijddagen regelen we voor de spelers in de pauze ranja (jeugd) en thee (senioren), maar daar blijft het ook bij.

 

Publiek / Toeschouwers

Publiek is bij trainingen, uit- en thuiswedstrijden niet welkom bij V.V. Jubbega. Hier zal hier op en rond het sportpark kritisch op worden toegezien. Tijdens de trainingen de vraag aan de trainers om hier op toe te zien dat ouders niet blijven. Aan de ouders om kind te brengen en weer te vertrekken. Op de zaterdagen en zondagen zal  een aangewezen persoon aanwezig om deze regels te handhaven.

 

Rijders

We vragen uitspelende (jeugd)teams van V.V. Jubbega om met zo minimaal mogelijk aantal chauffeurs af te reizen en dus zo maximaal mogelijk te carpoolen. Bij jeugdwedstrijden geldt dat ouders die besluiten zelf te rijden, enkel zoon of dochter kunnen droppen en weer vertrekken. We vragen de leiders van de V.V. Jubbega teams om toe te zien op naleving van de richtlijnen.

 

Zoals bij alle andere maatregelen en richtlijnen vragen we iedereen om begrip en het strikt opvolgen ervan. We kunnen het helaas niet mooier maken.

 

Met sportieve groeten,

 

 

 

Bestuur V.V Jubbega

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!