Sponsors

Voorlopige indelingen jeugd

30 mei 2020 19:30


Na vele gesprekken met de TC en de trainers van de jeugd kunnen wij vandaag dan eindelijk de voorlopige teamindelingen van de jeugdteams voor het seizoen 2020/2021 bekend maken.

Indeling
De jeugdafdeling van V.V. Jubbega zal volgend seizoen gaan starten met 1x JO8, 1x JO9, 1x JO10, 2x JO11, 2x JO13, 1x JO14, 2x JO15, 2x JO17 en 1x JO19. Daarnaast hebben we weer een mooie groep kabouters (JO7).

Bij deze indeling zijn trainers van deze leeftijdscategorie betrokken geweest. De indeling die er nu ligt is met en door deze groep overlegd en - misschien nog wel belangrijker - goedgekeurd. Uiteraard kijken wij - nu de indeling rond is - ook zorgvuldig naar een goede indeling van de klasse waarin de teams komen te spelen. Bij een aantal categorie├źn zullen in de loop van de voorbereiding nog wijzigingen gaan plaatsvinden.

Trainingsschema
Vanaf dinsdag 2 juni wordt er getraind met de nieuwe teams en met 1 trainer. Tot aan de zomerstop (26 juni) wordt er getraind volgens het bijgevoegde trainingsschema.

Corona-schema
Voor de trainingen geldt nog steeds dat iedereen zich moet houden aan de corona-regels van het RIVM en KNVB. Zo moet er bij elke training een corona-verantwoordelijke aanwezig zijn.
Voor de komende 4 weken is een schema gemaakt, hierin staat welk team deze dienst voor zijn rekening neemt. Tevens zijn de richtlijnen/protocollen nogmaals bijgevoegd.

Heb je naar aanleiding van deze indeling nog vragen, neem dan contact op met de TC-Jeugd (aaron.kors@planet.nl).

Indelingen zijn te vinden onder het tabblad VV Jubbega - Jeugdplan

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!